KIS

Sorteer op:

Sale
Het met de KIS EnergyWave gepermanente haar straalt vitaliteit uit en heeft een natuurlijke veerkracht en glans.
€4,99 €3,99 incl. BTW (€3,30) excl. BTW
Kan met alle merken Permanent vloeistof gebruikt worden.
€5,29 incl. BTW (€4,37) excl. BTW
Sale
KIS Keracream Color 100ml alle kleurnummers.
Professionele haarverf met een een 100% dekking bij slechts 3% oxidatiecreme.
€7,56 €5,49 incl. BTW (€4,54) excl. BTW
Sale
KIS Keracream Metallics 100ml
€7,57 €5,79 incl. BTW (€4,79) excl. BTW
voor het beschermen van poreuze haren voor een permanent behandeling.
€5,99 incl. BTW (€4,95) excl. BTW
Sale
Met de DMI lotion kun je van de colorcream tubes van KIS een kleurspoeling maken.
€9,62 €6,99 incl. BTW (€5,78) excl. BTW
Kis Waterstofperoxide in creme vorm sterkte 12%
€7,19 incl. BTW (€5,94) excl. BTW
Sale
Kis Waterstofperoxide in creme vorm sterkte 9%
€8,41 €7,19 incl. BTW (€5,94) excl. BTW
Sale
Kis Waterstofperoxide in creme vorm sterkte 6%
€8,41 €7,19 incl. BTW (€5,94) excl. BTW
Kis Waterstofperoxide in creme vorm sterkte 3%
€7,19 incl. BTW (€5,94) excl. BTW
Sale
KIS No-Yellow Pro Booster 75ml
€9,62 €8,15 incl. BTW (€6,74) excl. BTW
Sale
Neutrale permanentvloeistof met cysteïne (aminozuur).
€9,62 €8,18 incl. BTW (€6,76) excl. BTW
Sale
KIS Kerafresh Color Conditioner 250ml
€10,83 €8,45 incl. BTW (€6,98) excl. BTW
Sale
KIS Color Whipes
€9,60 €8,65 incl. BTW (€7,15) excl. BTW
Kera Direct Colors Smoke
€8,99 incl. BTW (€7,43) excl. BTW
Kera Direct Colors Tulip
€8,99 incl. BTW (€7,43) excl. BTW
Kera Direct Colors Turqouise
€8,99 incl. BTW (€7,43) excl. BTW
KIS Kera Direct Colors Red
€8,99 incl. BTW (€7,43) excl. BTW
KIS Kera Direct Colors Purple
€8,99 incl. BTW (€7,43) excl. BTW
KIS Kera Direct Colors Clear
€8,99 incl. BTW (€7,43) excl. BTW
Sale
Deze op zuur gebaseerde kuur wordt gebruikt om de cuticula af te sluiten en om de voorafgaande behandelingen te verzegelen.
€11,50 €8,99 incl. BTW (€7,43) excl. BTW
Sale
Kis Kerascalp Revitalizer 150ml
€10,95 €9,85 incl. BTW (€8,14) excl. BTW
Sale
Een intensieve, vochtinbrengende kuur voor chemisch behandeld, droog of kroezend haar. Herstelt de vochtigheidsgraad van het haar en verbetert de elasticiteit. Makkelijk uit te spoelen.
€10,95 €9,85 incl. BTW (€8,14) excl. BTW
Sale
Een snel in het haar dringende, opbouwende kuur voor gekleurd, geblondeerd en beschadigd haar.
€10,95 €9,85 incl. BTW (€8,14) excl. BTW

KIS Kappersproducten

KIS Kappers, Topkwaliteit haarproducten zoals haarverf, styling, verzorging enz voor een zeer scherpe prijs! Uit de USA komt het “Keratin Infusion System”, kortweg KIS. Een revolutionaire formule herstelt het haar van binnenuit. Alle producten van KIS, van shampoo tot haarkleuring, zijn verrijkt met Keratine. Alle producten garanderen maximaal haar herstel en ongekende creatieve mogelijkheden.

 

KIS Color

Geheel passend binnen de filosofie van KIS, biedt Kappers u een uitgebreide kleurcollectie: KeraCream Color. Deze collectie van hoogwaardige producten, biedt u en uw klant, daadwerkelijk wat ze belooft: een intensieve kleur die langer mooi blijft en het haar bovendien versterkt en beschermt. Natuurlijk zijn ook deze kleurproducten verrijkt met het Keratin Infusion System. Zo staat KeraCream Color niet alleen garant voor prachtige kleuren, maar ook voor gezond en krachtig haar. KeraCream Color is een intensieve, permanente kleurcrème voor prachtige kleuren die langdurig mooi blijven. Het kleurresultaat is exact en betrouwbaar – van donker tot licht – en biedt 100% grijsdekking. 

 

Keracream Color

De KeraCream Color Collection bestaat uit 72 kleurnuances voor elke gewenste natuur –of modetint. Daarnaast bevat de collective 6 Super Lighteners die het haar tot 5 tinten lichter kleuren en tegelijkertijd het haar en de huid optimaal beschermen. 
De vijf geconcentreerde mengtinten kunnen een kleur intensiveren of juist neutraliseren en tot slot bevat de collective een neutral mentint om elke KeraCream Color een nuance lichter en helderder te maken.

 

KIS Oxycreme

De KIS OxyCrème is een eenvoudig te mengen en op te brengen ontwikkelcrème met vochtinbrengende ingrediënten ter bescherming van haar en huid. Bevat net als alle andere producten het Keratin Infusion System voor een optimaal kleurresultaat. KIS OxyCrème is verkrijgbaar in verschillende percentages: DMI, 3%, 6%, 9% en 12%.

 

KIS Kerafresh

Breng de KeraFresh aan op gewassen handdoek droog haar en kam dit door. Na 10 minuten inwerken grondig uitspoe- len. Gebruik voor het aanbrengen van de KeraFresh daar- voor geëigende handschoenen. KeraFresh kan afgeven op kleding en beddegoed.

 

KIS Kerablond

KIS KeraCream Collection bevat ook KeraBlond. Een stuifvrije blondeerpoeder om het haar tot zeven tinten lichter 
te kleuren zonder gebruik van warmte(bronnen). Het Keratin Infusion System beschermt het haar tijdens het blondeerproces.

 

KIS styling

Hoe gezonder het haar, hoe beter het te stylen is. Daarom werkt KIS STYLING niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Ook hier brengt het Keratin Infusion System het haar weer in balans met natuurlijke keratine. Deze is ultralicht, zodat het haar niet zwaarder wordt en makkelijk te modelleren is. Daarvoor biedt KIS STYLING een breed assortiment producten, voor elke gewenste look. Voor in de salon én voor thuis. Keep in style!

 

KIS Haarverzorging

Je hebt haarverzorging ... en je hebt KIS CARE! Een ware sensatie, zowel voor u als voor uw klanten. Deze complete en tegelijk compacte haarverzorgingslijn reinigt en verzorgt niet alleen, maar bouwt het haar ook weer op. Ongeacht het type haar, ongeacht de conditie ervan.  De natuurlijke keratine van het Keratin Infusion System repareert beschadigd haar én versterkt gezond haar. Van binnenuit. Sensational!

 

KIS Omvorming

Het haar omvormen en tegelijk in topconditie houden? Waar andere permanenten een aanslag betekenen voor het haar, heeft KIS PERM juist een reparerende werking. Het Keratin Infusion System dringt tijdens de behandeling tot diep in het haar door en vult daar de ontbrekende keratine weer aan. Het haar herstelt en krijgt extra veerkracht, volume en body. Precies in de gewenste vorm – keep in shape!

 

KIS kappers producten bestel je gemakkelijk en voordelig op kappersinventaris.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x