Verzenden & retourneren

Verzending wat kost het?

Alle pakketten worden verzonden met Postnl. Als je vanuit Nederland bestelt heb je verschillende mogelijkheden voor bezorging. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden.

Bestellingen boven de 60,- euro inc. btw. gratis!

Voor bestellingen onder de 60,- euro inc. btw rekent kappersinventaris de volgende kosten:

  • Pak je gemak 5,79 euro

ophalen van je bestelling bij een afhaalpunt van PostNL 

  • Bezorgd thuis of op het werk 5,99 euro

Kies het tijdstip wanneer je het pakket wil ontvangen

  • Bezorgd in de avond 7,99 euro

Bezorgd thuis of op je werk tussen 18 uur en 21:30

Wat kost verzending naar België?

Boven de 75,- euro inc. btw. is verzending naar België gratis. Onder de 75,- euro inc. btw zijn de kosten 5,99 euro.

Kan ik een artikel retourneren of Ruilen?

Neem altijd eerst contact op met onze klantenservice.

Dit hangt af van het type artikel en de termijn die verstreken is.

Wil je een kleurboek of verbruiksartikel (zoals shampoo, gel, wax, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als de verpakking van het verbruiksartikel ongeopend is en de inhoud ongebruikt is.

Wil je een kleurboek of verbruiksartikel (zoals shampoo, gel, wax, enzovoorts) na 14 dagen retourneren? Dat kan helaas niet.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, stijltang, krultang, enzovoorts) binnen 14 dagen retourneren? Dat kan als je het product in de originele verpakking terugstuurt. Hierbij dienen zowel product als verpakking er netjes uit te zien, ofwel in de oorspronkelijke staat te verkeren.

Wil je een tool (zoals kappersschaar, stijltang, krultang, enzovoorts) na 14 dagen retourneren? Dat kan helaas niet. Functioneert de tool niet goed? Dan kun je wel aanspraak maken op garantie, mits je aan de garantievoorwaarden voldoet.

Binnen 14 dagen heb je het recht om aanspraak te maken op het herroepingsrecht. 

Hoe retourneer ik een product?

Controleer eerst of je retour bestelling aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het pakket is voldoende gefrankeerd en goed verpakt.
  • Het artikel dient in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking te zitten. 
  • Het artikel dient compleet te zijn, niet gebruikt, niet gewassen en onbeschadigd.
  • Haarwerk en extensions kunnen niet worden geruild of retour om hygiënische redenen.
  • Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, storten wij na goedkeuring het bedrag van het artikel retour op de rekening waar u de bestelling heeft mee betaald. U kunt een nieuwe bestelling plaatsen voor een nieuw product.
  • De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt niet indien het een beschadigd of incompleet artikel betreft. 

Geopende artikelen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden blijven jouw eigendom. Deze artikelen worden naar je teruggestuurd en de gemaakte kosten zullen in rekening worden gebracht.

Voldoet je retourzending aan de voorwaarden?

Zorg dan dat je altijd een kopie van je aankoop bewijs toevoegt bij je retourzending. Zonder kopie aankoop bewijs kunnen wij de zending niet aannemen en blijft het product jouw eigendom. Check bovenstaand en verstuur het pakket met kopie aankoopbewijs naar:

Kappersinventaris
t.a.v. Afdeling Retouren
 Noorderdwarsvaart 31
9203 CA Drachten

Kappersinventaris kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij Kappersinventaris aankomen. Overweeg dus of je je zending aangetekend en verzekerd wil versturen. Zorg ook dat je de zending voldoende frankeert, omdat we deze anders niet kunnen aannemen.

Moet ik bij betalen of krijg ik het verschil bedrag retour bij ruilen?

Helaas is het niet mogelijk te ruilen. U kunt het product wat niet bevalt retour sturen in verkoop staat en bij goedkeuring door ons, word het bedrag van het artikel retour gestort op uw rekening, waar u de bestelling heeft mee betaald. Vervolgens kunt u een nieuw product weer bestellen op onze webshop.

Terugbetaling verzendkosten

Was je product het enige product in de heenzending, dan krijg je de eventueel door jouw betaalde verzendkosten van de heenzending ook terug. Was je artikel niet het enige product in de heenzending (en heb je andere producten behouden), dan krijg je de door jouw betaalde verzendkosten van de heenzending niet terug. Voor het retourneren van een defect product word het standaard bedrag van maximaal € 6.75 aan de klant vergoed.

Ik heb mijn product geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?

Vanaf het moment dat wij je geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, wordt binnen 3 werkdagen je geld teruggestort op de bankrekening waarmee je de aankoop hebt gedaan.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x