SNELLE LEVERING MET POSTNL
KORTINGEN TOT 65%
ALLE BEKENDE MERKEN
0
0
SNELLE LEVERING MET POSTNL
KORTINGEN TOT 65%
ALLE BEKENDE MERKEN

Door Michelle, 22 december 2021

Alles over onze top3 Haarkleuringen

Haarkleuren

Graag vertellen we je meer over onze 3 meest verkochte haarkleuringen.

nr1. Schwarzkopf Igora Royal

Op nr 1 staat Schwarzkopf Igora Royal. Igora bevat een ruim pallet aan permanente haarkleuren. De basis serie is de Igora Royal. Ruim 100 kleurtinten. Te beginnen met natuurtinten 1/0 t/m 10/0. De nummers staan voor de kleurhoogte. 1 is Zwart en 10 is Zeer Lichtblond. In Nederland is de meest gebruikte natuurtint 6/0. Verder heeft de Schwarzkopf Igora een dubbel 0 serie voor extra dekkracht op grijs haar en zeer veel modische tinten. IGORA stelt nieuwe normen in de markt en stimuleert de creativiteit van kleurspecialisten - al meer dan 50 jaar. De trends een stap voor zijn, is altijd de toewijding aan kleur geweest van Schwarzkopf. Verbluffende prestaties en 100% betrouwbaarheid kenmerken de professionele haarkleuren - zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Alle IGORA-producten gebruiken hetzelfde nummering systeem en zijn perfect onderling mengbaar, dus het is gemakkelijk om met Dual Application Techniques te werken voor een echte kleurovereenkomst tussen de verschillende Igora reeksen.

 

IGORA ROYAL

 

Een extra serie is de Schwarzkopf Royal Absolutes.

Igora Royal Absolutes

Voor vele vrouwen heeft het kleuren van hun witte haar niets te maken met het verstoppen van hun leeftijd. Het is eerder een manier van zelfexpressie waarbij ze hun identiteit omarmen en nadenken over wie ze zich voelen als persoon.

Wij denken dat het belangrijk is om je helemaal jezelf te voelen op elke leeftijd en daarom is het IGORA ROYAL ABSOLUTES kleurengamma toegewijd aan het volledig dekken van matuur haar. Met zes nieuwe fashion tinten, ondersteunt het portfolio van 30 tinten een uitgebreide en veelzijdige reeks van kleurenservices om aan alle individuele kleurenbehoeften te voldoen. Het assortiment belooft niet alleen 100% dekking, maar ook een superieure glans en langdruige resultaten. Fantastisch op grijzer wordend haar.

 

Nr2 Goldwell Topchic Haircolor

 

Goldwell Topchic is een Intelligente kleur voor uitzonderlijke schoonheid.
Het is jouw doel om uitzonderlijke schoonheid te creëren.
Topchic biedt de perfecte oplossing: een uniek en werkelijk intelligent kleursysteem.

  • 100% GRIJSDEKKING- verbeterde prestaties met perfect bereik. Van de klassieke N, de koele NA en de intensieve NN nuances tot de voorgemengde Elumenated Naturals gegarandeerd dankzij het Dye Penetration Syste en het Reflects³ system

  • ULTIEME HOUDBAARHEID - het eerste koele kleurassortiment in de professionele kleurmarkt dat koel blijft - gegarandeerd dankzij de innovatieve CoolProtect Technology

  • EXCELLENTE GELIJKMATIGE RESULTATEN - voor mooie, gelijkmatige kleurresultaten - van de aanzet tot in de punten. Gegarandeerd dankzij het Equalizer System 2.0

  • OPTIMALE MILDHEID - 100% prestatie, zonder compromissen wat betreft mildheid. Gegarandeerd dankzij de gepatenteerde Coenzyme Technology en de nieuwe crèmige, zachte Lotion met IntraLipid

 

Goldwell Topchic Haircolor Tube 8NA | bol.com

 

 

Nr3.  l'Oreal Majirel Color

l'Oreal Majirel is een professionele Haarkleuring voor de kappers markt.   Majirel, de legendarische professionele Hair Colouring. Uit het uitgebreide palet van rijke en warme kleuren kan je Hair Colour specialist voor jou de perfecte Hair Colour op maat kiezen. Grijs haar wordt voor 100% gedekt en voelt glad en zacht aan.

Perfecte dekking van wit haar.

HOUDBAARHEID

Permanente kleuring. Lang houdbare, rijke, diepe en intense kleuring.

VERHELDERING

Kan tot 3 tinten donkerder of lichter maken.

INWERKTIJD

35 minuten. De totale behandeltijd is afhankelijk van de service van je kapper.

 

Loreal Majirel verf voor een perfecte kleur en glans - Kappersshop

Laat een reactie achter

Schrijf hier je reactie

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »