SNELLE LEVERING MET POSTNL
KORTINGEN TOT 65%
ALLE BEKENDE MERKEN
0
0
SNELLE LEVERING MET POSTNL
KORTINGEN TOT 65%
ALLE BEKENDE MERKEN

Luca Rossini Kappersstoel Emilia

Productomschrijving
Het moderne design van de Emilia, dé unibody kappersstoel van Luca Rossini, is zowel veelzijdig als comfortabel. Met een jaren '70 stijl accentueert de elegante bies, rondom de randen van de stoel, de vorm heel goed. En geeft de ruimte meer levendigheid en plezier.Verkrijgbaar in één- en two-tone variaties uit een ruime keuze aan Sky kleuren,...

Het moderne design van de Emilia, dé unibody kappersstoel van Luca Rossini, is zowel veelzijdig als comfortabel. Met een jaren '70 stijl accentueert de elegante bies, rondom de randen van de stoel, de vorm heel goed. En geeft de ruimte meer levendigheid en plezier.

Verkrijgbaar in één- en two-tone variaties uit een ruime keuze aan Sky kleuren, zonder extra kosten! Verkrijgbaar met aluminium vijf-voetbase (swivel, gasveer of hydraulische pomp met rem) of ronde/schotel

Bestel de Luca Rossini Emilia Kappersstoel nu op www.kappersshop.com

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Zojuist bekeken

Luca Rossini Kappersstoel Emilia
Luca RossiniKappersstoel Emilia

Luca Rossini Kappersstoel Emilia.Bij 2 kleuren kunt u 1 kiezen bij kleur opties en de andere vermelden in opmerkingen en welk deel welke kleur.

Op voorraad
€603,79 Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »