test banner

Alles over ISO stijltangen

Alles over ISO stijltangen

Wat is nou het verschil in het assortiment stijltangen van ISO Beauty?

Alles over ISO Stijltangen

De stijltangen van ISO Beauty zijn enorm populair. En niet zonder reden. Ten eerste geeft ISO levenslange fabrieks garantie op de stijltangen. Je moet maar durven! Het geeft aan dat ISO en ook wij vertrouwen hebben in de goede professionele kwaliteit van ISO.

ISO is van oorsprong een Amerikaans bedrijf dat zich met name richt op de ontwikkeling van föhns, stijl en krultangen voor de professionele markt. Het bedrijf is bezig een behoorlijk marktaandeel te verwerven, ook in Europa.

Wat maakt ISO nou zo speciaal? Dat is de combinatie van een fijne grip, lang snoer en snelle opwarmtijd. De meeste modellen hebben zwevende platen. Dit betekend dat er een beetje speling op de platen zit. Hierdoor klem je het haar stevig vast zonder dat het haar knikt. Het assortiment is erg groot. We hebben de meest verkochte en volgens ons de fijnste producten in ons assortiment. Andere modellen kunnen we uiteraard ook voor je bestellen.

De meeste stijltangen hebben platen, gemaakt van Keramiek of Tourmaline. De keramische platen zijn volledig keramisch. Dit betekend dat er niet een laagje zit over een aluminium plaat, dat er vervolgens af kan slijten.

Keramische platen zorgen voor een goede geleiding van de warmte en hebben een anti-pluis effect. Je haar word glad en glanzend. Tourmaline of Toermalijn is een steensoort, wat vermalen word en vervolgens word het gemixt met keramiek. Daarom noemen ze dit Tourmaline / Ceramic plates. Tourmaline platen hebben een zeer minimale schadelijke werking op het haar. 

Voorbeelden van ISO Stijltangen met Keramische platen zijn: De Sunshine Girl

Voorbeelden van ISO Stijltangen met Tourmaline platen zijn: Turbo Pro Black en Pink.

Dan zijn er nog de tangen met Titanium platen. Deze zijn het duurst. Titanium platen vind je op de Gold line stijltangen. Titanium heeft de beste geleiding van de warmte. Hierdoor is de plaat over de volle lengte overal even warm. Titanium is het sterkste materiaal. Hierdoor zijn Titanium straighteners geschikt voor dik en stug haar. 

Ionische werking:

De meeste straighteners van ISO hebben een Ionische werking. Dit heeft te maken met de moleculen. Haar heeft positieve Ionen. Deze openen de schubbenlaag in het haar. De ISO stijltangen bevatten negatieve Ionen. Deze zorgen ervoor dat de haarschubben sluiten en het vocht gehalte in het haar op peil blijft. Pluis verdwijnt en je haar is glad en glanzend.

We adviseren altijd een hitte protector bij het gebruik van styling tools. Dit zorgt voor bescherming en voor een blijvend resultaat. Enkele goede protectors zijn:

 

Bestel nu je ISO Stijltang voor een scherpe prijs hier: